Under fredag kl.17.00 – 19.30 är våra digitala tjänster otillgängliga p.g.a. systemuppgradering. Vid frågor, kontakta oss!

Sortiment

Brett, kvalitativt och aktuellt 

Vår ambition är att alltid ha ett brett och djupt sortiment vad gäller just produkter inom säkerhet, för våra kunder. Vi vänder oss till professionella låssmeder och säkerhetsinstallatörer och vi ställer höga krav på de produkter vi säljer. Vårt sortiment på ungefär 40 000 artiklar består av både mekaniska och elektroniska produkter. Vi är ledande inom nischen och har såväl svenska som globala varumärken i vår portfölj.

Copiax Sortiment

Varför Copiax?

Upparbetade försäljningskanaler
Copiax har redan kontakt med dina potentiella köpare. Våra säljare bistår kunder med projektering och helhetslösningar. Via vår webbsida och app exponerar vi en mängd produkter och tjänster där du som leverantör påverkar hur just dina produkter framställs.  

Kundernas samlingspunkt 
Ur kundens perspektiv är Copiax en bekväm lösning då de inte har möjlighet att vara i kontakt med hundratals olika leverantörer och tillverkare utan vill ha dem samlade.

Snabbare etablering på marknaden 
Det tar tid och är kostnadstungt att driva marknadsföring och försäljning på en ny marknad. Säljer du inte i Sverige ännu eller är i ett uppstartsskede, är det skönt att ha en partner som löser den biten åt dig. Ett globalt etablerat varumärke kan ändå ha svårt att nå ut lokalt.

Sänk kostnader och höj kvaliteten på kundsupport, leveranser och logistik 
Copiax både har support och rådgivning för kunder, etablerade och snabba leveranser runt om i landet och personal som plockar och hanterar logistiken. Kort sagt sådant som kostar.

 

Dokument och guider


Corporate Social Responsibility

Policy för CSR som gäller alla tillverkare och leverantörer vi har samarbete med.  
CSR-Krav (pdf)

Produktinformation

För att marknadsföra och sälja produkter ställer vi krav på hur bilder och texter ska var ihopsatta. 
PIM-Guide (pdf)

Märkning av inkommande gods

Copiax har ett digitaliserat varuflöde med inscanning och det ställer krav på viss standardisering vad gäller uppmärkningen av godset.
Guide om märkning (pdf)