16Sida Topp Erbjudande 810X410.Jpg

Som Sveriges största grossist inom lås och säkerhet erbjuder vi omkring 43 000 produkter. Ett brett utbud men också med strävan att ha ”rätt” utbud med allt det som behövs inom just säkerhetsbranschen. En Copiax-låda kan samla oändliga kombinationer av varor och varumärken; 1 låda 1000 möjligheter.

Lager och logistik

Vi har fokus på effektiva logistik- och lagerlösningar för att förenkla vardagen för dig som professionell låssmed, elektriker och säkerhetsinstallatör. Att samarbeta med Copiax ska vara som att ha extra muskler. Att slippa risker i att hålla egna lager men likväl ha snabb tillgång till produkter. Att i större projekt ha en pålitlig partner för logistiklösningar i volym.

Snabba leveranser

Vi skryter, i största ödmjukhet förstås, ofta om hur snabba vi är med att leverera. Snabbhet och även direktbud är delar av vår vardag. Att snabbt få alla produkter samlat i ett paket och slippa delleveranser och egen lagring är del i vårt kundlöfte. Ibland är det dock inte snabbhet utan precision som gäller. Tala med oss, vi hjälper dig. Varje år packar och skickar vi närmare 57 000 paket och 96% levereras på utlovad tid.

Kunnig support och rådgivning

Också som yrkesproffs kan det var stökigt att hinna med att sätta sig in i nya produkter och kanske även nya varumärken. För att du ska kunna känna sig trygg i att du beställer rätt finns vår kunniga support till din hjälp via telefon eller mejl. Våra duktiga medarbetare i supporten är väl insatta i vårt produktutbud men också experter på olika områden så att de kan rådge kring sådant som rör också installationer och användning.

Service, tjänster och verktyg

Vi lägger stor vikt vid kunskapsöverföring och utveckling. Varje år genomför vi därför massvis med webbinarium och utbildningar. Som kund hos oss kan du också delta i minimässor andra branschevenemang. Copiax erbjuder en mängd tilläggstjänster och smarta verktyg för mindre och större företag, med syfte att förenkla vardagen och ta ned din administrationstid.