Om du dessutom vill vara del av ett framgångsrikt bolag och utvecklas tillsammans med härliga kollegor, så ser vi fram emot att höra av dig. Här kan läsa mer om hur det är att jobba på Copiax.

15Sida Topp Om Oss Jobba 810X410.Jpg

Vi som jobbar på Copiax

Det är totalt 86 personer som får Copiax vardag att snurra. Största avdelning är inte helt överraskande lagret. Avdelningarna är Försäljning, Inköp & Sortiment, Ekonomi, Lager, Marknad, HR och inte minst IT.

Lagarbete

Här hjälper vi varandra och vinner tillsammans. Copiax lägger stor vikt vid hälsa och välmående – skratt förlänger livet och är ett mått på företagsklimatet tycker vi. Copiax består av ett gäng med olika stilar, nationaliteter, intressen och förmågor men med samma uppdrag att serva våra kunder. Vi är också stolta över att vara arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 45001.

Lediga tjänster och platser

Vi arbetar med olika rekryterare och använder olika kanaler för spridning av våra lediga tjänster. Vanligtvis lägger vi ut notiser via LinkedIn. Vi tar inte emot CV per mejl ur ett GDPR-hänseende, om inget annat är överenskommet förstås.