Evenemang

Vi tycker om att träffas

Så enkelt är det. Möten innebär en massa nya idéer och delade klokheter. Just nu är det digitala evenemang som gäller men vi lovar – när det är möjligt bjuder vi in på nytt. Nedan kan du bekanta dig med de evenemang vi hoppas kunna sparka igång igen inom kort. Till dess – delta i våra digitala utbildningar och event.

Copiax event Copiaxgolfen

Digitala eventdagar 

Med Covid-19 kom de digitala eventen och under 2020 körde vi exempelvis e-cylinderdagen som drog över 100 deltagare för ett heldagsupplägg med flera leverantörer. Under 2021 kör vi en rad mindre event i utbildningsformat – välkommen du med.

Security School

Copiaxdagarna

Copiaxdagarna är branschens populäraste mässor i trivsamt miniformat som vi arrangerar på flera orter i Sverige. Vi tar med våra leverantörer på roadshow så att du som kund kan träffa dem på hemmaplan. Ett enkelt sätt att under en dag få veta allt om produktnyheter och även kunna ställa frågor. (På tillfälligt uppehåll såklart men vi längtar efter att dra igång igen.)

Copiax sportevent

Copiaxgolfen och Copiaxpadeln erbjuder det perfekta tillfället att mötas, förena nytta med nöje och ha riktigt trevligt branschsnack samtidigt.

Copiaxgolfen

Smått och stort

På större orter har vi speed-dating, grill, fika, frukostar och demos i samarbete med leverantörer. Ibland väljer vi en spännande miljö med en aktivitet, som padel. Vi håller ut tillsammans och hoppas på att kunna ses snart igen.

 

Har du frågor eller önskemål?

Skicka ett mejl till: copiaxevents@copiax.se