Nyhet

CDVI

Armbågskontakt paket trådlöst

Art.nr. 50000386

Lev.art.nr. Struktur344

Paketet med en nanomottagare och två armbågskontater

Ingår i paketet

RadioMottagare RRA85-1NN 12-24V Nano

CDVI

RadioMottagare RRA85-1NN 12-24V Nano

  • Art.nr. 50024674
  • Lev.art.nr. SEL2641R433-NN

Snabbfakta

  • Installationen blir en lek med det snabba snap-on locket, vilket gör monteringen blixtsnabb.
  • Batteritiden på upp till två år ger långvarig användning
  • Smidig och kabelfri installation med våra trådlösa armbågskontakter
  • Låg batterinivå varning

Produktinformation

I paketet ingår en nanomottagare och två armbågskontater och dessutom, batteriet ingår till varje armbågskontakt. Underlätta din vardag idag och njut av en smidig, effektiv och kabelfri lösning med våra trådlösa armbågskontakter!


Upplev en smidig och kabelfri installation med våra trådlösa armbågskontakter som är tillverkade i miljövänligt aluminium är dessa armbågskontakter inte bara praktiska utan även hållbara! Glöm krånglig kabeldragning och säkerställ tillgängligheten i din installation utan besvär. Vår innovativa lösning eliminerar behovet av att dra kablar till armbågskontakten, armbågskontakten kopplas istället trådlöst till den kompakta nanomottagaren, som matas med 12 eller 24Vdc och får plats i alla dörrautomatiker på marknaden, reläutgången på nanomottagaren kopplas till öppnasignalen på dörrautomatiken.
Installationen blir en lek med det snabba snap-on locket, vilket gör monteringen blixtsnabb. Batteritiden på upp till två år ger långvarig användning, och vid låg batterinivå tar armbågskontakten initiativ och kallar på hjälp med en diskret summer, likt en pålitlig brandvarnare. En extra fördel är möjligheten att enkelt stänga av denna funktion med hjälp av en liten jumper på kretskortet.

Specifikationer

Art.nr. 50000386
Lev.art.nr. Struktur344
Varumärke CDVI
Garantitid (mån) 60
Rabattklass 188 - CDVI
Lämna feedback om produkten